YKSILÖLLISTÄ HOIVAA JA HUOLENPITOA.

Palvelutalossamme saatavat palvelut tarjotaan asukkaan kunnon mukaan räätälöityinä hoitopaketteina.
Jo perusturvapaketti sisältää yleistä huolenpitoa, kotisairaanhoidollisia palveluja, turvapuhelimen, virike- ja kuntoutuspalveluja. Varsinaiset hoitopaketit sisältävät tarvittaessa hyvinkin runsaasti erilaisia hoito- ja hoivapalveluja.  Jokaisen asukkaan kanssa tehdään yksilöllinen palvelusuunnitelma, jossa huomioidaan henkilökohtaiset toiveet.

Palveluihimme kuuluu kotihoidon lisäksi mm. sairaanhoidolliset palvelut, kuten laboratoriokokeet, verenpaine- ja verensokerimittaukset, lisäksi palvelutalossamme on tarjolla viikoittainen geriatriaan lääkärin vastaanotto. Aktiivinen viikko-ohjelmamme sisältää erilaista toimintaa, kuten hoivamusiikkipalvelun, taideterapian ja virikepalvelun. Talossamme vierailee viikoittain myös parturi, jalkahoitaja sekä fysioterapeutti, joiden palveluita asukkaat voivat lisämaksusta hyödyntää.

Tarjoamme asukkaillemme viikoittaisen saunan, kiinteistönhoitopalvelut, vuodevaatteiden ja pyyheliinojen vaihdon, henkilökohtaisten vaatteiden pesun ja huollon sekä asunnon siivouksen kerran viikossa. Ateriapalveluista vastaa keittiömme osaava henkilökunta, joka valmistaa herkullista kotiruokaa ja leivonnaisia erilaiset juhlapyhät ja perinteet huomioiden.

Lataa Parkinmäen palveluhinnasto

KEITTIÖMME

Keittiömme valmistaa perinteistä, kotona tehdyn makuista herkullista ruokaa. Kannatamme lähiruokaa sekä sesongin mukaista ruokalistasuunnittelua; marjoja ja sieniä ostamme suoraan poimijoilta syksyisin ja kananmunat tilaamme suoraan lähituottajalta. Huomioimme ruokalistalla myös kestävän kehityksen periaatetta, esim. riisiä korvataan ohralla. Valmistamme lähes kaiken ruokamme itse; tuoreet salaatit, kasvikset ja hedelmät kuuluvat jokapäiväiseen ruokalistaamme. Keittiössämme on myös leipomo; lähes kaikki ruokaleipä leivotaan täällä, samoin kuin iltapäiväkahvilla tarjottavat kahvileivät, kahvikakut, pikkuleivät.

Ruokalistamme elää vuodenaikojen mukaan, tämä takaa sen, että voimme helpommin tarjota tuoretta, lähellä tuotettua kotiruokaa. Huomioimme juhlapyhät, katamme asukkaillemme pitopöytiä mm. joulunaikaan, pääsiäispyhinä, äitienpäivänä, juhannuksena.  Suhteemme ruokaan on reilu ja rehevä. Asukkaamme voivat valita täysmaidosta rasvattomaan, itse käytämme ruuanvalmistuksessa voita, kermaa ja suolaa. Ruokahalun herättäminen tuoksuilla ja ruuan kauniilla ulkonäöllä on meille itsestäänselvyys. Huomioimme ruokavalioissamme dieetit sekä lääkkeiden ja ruoka-aineiden mahdollisia yhteisvaikutuksia.

Keittiömme henkilökunta muodostuu kokeneista ammattilaisista: olemme ylpeitä siitä, että aterioiden laadusta vastaa peräti kuusi koulutettua kokkia. Omavalvontamme on esimerkillistä, toimimme myös usean oppilaitoksen opiskelijoille oivana työharjoittelupaikkana. Panostamme keittiössämme jatkuvaan koulutukseen sekä kestävän kehityksen toimintatapaan.

OIVA-RAPORTTI

PARKINMÄEN SIIVOUS- JA KIINTEISTÖPALVELUT

Kodinomaisuus on meille tärkeää. Molempien talojen omat tutut laitoshuoltajat käyvät asukkaiden kodeissa vähintään kerran viikossa huolehtimassa siitä, että koti on siisti ja puhdas. Myös yleisten tilojemme siisteydestä ja järjestyksestä pidämme hyvää huolta, sillä puhtaassa kodissa on jokaisen hyvä olla. Parkinmäen taloissa työskentelee myös talon oma kiinteistönhoitaja. Talonmies auttaa asukkaita kodin ”pikkukorjauksissa”, esim. viemärien avauksissa, kaukosäätimen patterien vaihdossa ja lampun vaihdossa. Oma talonmiehemme pitää huolta myös pihoistamme, jotta asukkailla olisi turvallista ja mukavaa ulkoilla ympäri vuoden.

Meille asukastyytyväisyys on tärkeää, valvomme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Lue lisää Parkinmäen omavalvontasuunnitelmasta:

 

Palvelut pähkinänkuoressa

PARKINMÄKI TARJOAA SEURAAVAT PALVELUT

Monipuoliset virikepalvelut
Ruokapalvelut
Kotihoitopalvelut
Sairaanhoidolliset palvelut, kuten verenpaine- ja verensokerimittaukset ym.
Turvapuhelin ja päivystys ympäri vuorokauden
Sauna kerran viikossa
Henkilökohtaisten vaatteiden pesu ja huolto
Huoneen siivous kerran viikossa
Liinavaatehuolto
Kiinteistönhoitopalvelut

LISÄPALVELUMME

Mahdollisuus päästä lääkärin vastaanotolle (vastaanotto kerran viikossa)
Parturi-kampaaja –palvelut
Jalkahoitajan palvelut
Fysioterapeutin palvelut
Monipuoliset pitopalvelut

Lataa Parkinmäen palveluhinnasto