PALVELUTALO, JOSSA
työntekijät VIIHTYVÄT.

Parkinmäki työnantajana

Meillä Parkinmäen Palvelutalossa on alusta alkaen haluttu panostaa laatuun ja jatkuvuuteen. Koko henkilökuntamme aina hoito- ja keittiöhenkilöstöstä talonmieheen ja laitoshuoltajiin sekä hallinnon väkeen ovat kaikki “parkinmäkeläisiä” – aidosti talon omaa väkeä. Tämä mahdollistaa sen, että työ tehdään käytännössä moniammatillisesti; meillä hoitajat keskittyvät hoitotyöhön, siivouksen, tiski- ja pyykkihuolllon työtehtävät puolestaan hoitavat oman alansa ammattilaiset. Myös asukkaiden vapaa-ajan vietosta, viriketoiminnasta ja kuntoutuksesta huolehtivat Parkinmäen omat päätoimiset virikeohjaajat.

Meille on tärkeää, että talossa vallitsee mutkaton ja avoin ilmapiiri. Arvostamme mahdollisten epäkohtien ja kehittämistarpeiden esiintuomista ja rohkaisemme tähän; kun kehittämiskohteet on tiedossa, voidaan niihin myös puuttua yhdessä parhaat ratkaisut löytäen. Toisaalta on myös kiva saada työkaverilta avoimesti hyvää palautetta; hyvässä ilmapiirissä ja yhteisymmärryksessä vaativakin työ luonnistuu paljon helpommin.

Parkinmäki haluaa olla vastuullinen ja hyvä työnantaja. Olemme sitoutuneet Suomalaisen Työn Liiton vastuullisuuden periaatteisiin, ja tuemme työntekijöidemme osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. Kehitämme myös toimintaamme jatkuvasti; viime vuosien laajin kehityshankkeemme on ollut kinestetiikan käyttöönotto hoitotyössä ja myös muussa toiminnassa. Kahden vuoden ajan olemme kouluttaneet henkilökuntaamme tähän moderniiin hoitofilosofiaan, jossa kiinnitetään huomiota asukkaiden jäljellä oleviin voimavaroihin enemmän kuin sairauksiin. Lähitulevaisuudessa tavoitteemme on saada kinestetiikan laatusertifikaatti.

Viimeisimmässä henkilöstökyselyssämme työntekijämme antoivat kauttaaltaan hyviä tai erinomaisia arvosanoja talon toiminnasta. Kysyttäessä "miksi haluat työskennellä juuri Parkinmäessä?” korostui vastauksissa seuraavat kolme seikkaa:

Hyvät työkaverit / ilmapiiri 
Esimiehet, arvostus 
Työn tekemisen tapa 

 

Edut työntekijälle

Tuemme työntekijöiden hyvinvointia monin eri tavoin. Ilmaiset aamu- ja iltapäiväkahvit sekä tuettu lounasruokailu kuuluvat arkeemme. Meistä on myös tärkeää kiittää ja välillä yllättää henkilökuntaamme, kun sitä vähiten osataan odottaa. Liikunta- ja kulttuurisetelit kuuluvat myös etuihin, samoin säännölliset henkilöstöjuhlat.

Erityisesti olemme viime vuosina panostaneet henkilöstömme terveydenhuoltoon; laajan työterveyshuollon lisäksi tarjoamme kaikille vakituisille työntekijöille maksuttoman sairaanhoitovakuutuksen, joka kattaa erikoislääkäritasoiset toimenpiteet ja mm. reseptilääkkeet. 

Talossamme on myös käytössä tiimikohtainen tulospalkkio; hyvästä taloudellisesta tuloksesta jaamme merkittävän osa henkilöstölle.

 

Näin työntekijämme meitä kuvailevat

Henkilöstötutkimus 2020

Avoimet työpaikat

Täytä alle yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

HAKIJAN TIEDOT

Vapaaehtoisille

Toimintaamme voi tukea myös vapaaehtoistoiminnan muodossa. Talomme toimintaa on tukemassa tällä hetkellä noin 20 innokasta vapaaehtoista, jotka ovat aktiivisesti mukana arjessamme. Pidämme vapaaehtoisille säännöllisesti tiimipalavereja keskimäärin kerran kuukaudessa sekä järjestämme heille tarvittaessa erilaisia koulutuksia kuten hygieniakoulutusta ja EA-koulutusta. Kaikki vapaaehtoiset kuuluvat talomme ryhmävakuutuksen piiriin.

Vapaaehtoistyö Parkinmäessä on monipuolista:
Ulkoiluapua
Saattaja-apua esim. lääkäriin ja konserttiin. Vapaaehtoinen pääsee konserttiin maksutta
Keskustelutuokioita asukkaan kanssa
Pienryhmien ohjaamista: askartelukerho, keskustelupiirit, muistelutuokiot
Erilaisiin retkiin osallistumista ja avustamista
Juhlien ja tapahtumien suunnittelua ja mukana oloa

Mikäli vapaaehtoistoiminta asukkaidemme parissa kiinnostaa sinua, ilmoittaudu mukaan toimintaamme.

VAPAAEHTOISEN TIEDOT