PALVELUTALO, JOSSA
työntekijät VIIHTYVÄT

Avoimet työpaikat

Parkinmäki työnantajana

Meillä Parkinmäen palvelutalossa on alusta alkaen haluttu panostaa laatuun ja jatkuvuuteen. Koko henkilökuntamme aina hoito- ja keittiöhenkilöstöstä talonmieheen ja laitoshuoltajiin sekä hallinnon väkeen ovat kaikki “parkinmäkeläisiä” – aidosti talon omaa väkeä. Meillä hoitajat saavat keskittyä hoitotyöhön, siivouksen, tiski- ja pyykkihuollon työtehtävät puolestaan hoitavat oman alansa ammattilaiset. Myös asukkaiden vapaa-ajan vietosta, viriketoiminnasta ja kuntoutuksesta huolehtivat Parkinmäen omat päätoimiset virikeohjaajat.

Meille on tärkeää, että talossa vallitsee mutkaton ja avoin ilmapiiri. Rohkaisemme tuomaan esille kehittämistarpeita. Toisaalta on myös kiva saada työkaverilta avoimesti hyvää palautetta; hyvässä ilmapiirissä ja yhteisymmärryksessä vaativakin työ luonnistuu paljon helpommin.

Parkinmäki haluaa olla vastuullinen ja hyvä työnantaja. Olemme sitoutuneet Suomalaisen Työn Liiton vastuullisuuden periaatteisiin, ja tuemme työntekijöidemme osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. Kehitämme myös toimintaamme jatkuvasti; viime vuosien laajin kehityshankkeemme on ollut kinestetiikan käyttöönotto hoitotyössä ja myös muussa toiminnassa. Tässä hoivafilosofiassa kiinnitetään huomiota asukkaiden jäljellä oleviin voimavaroihin enemmän kuin sairauksiin.

Kevään 2022 henkilöstökyselyssä työntekijämme antoivat kauttaaltaan hyviä arvosanoja talon toiminnasta. Erityisesti kiitosta saivat seuraavat, vastaajien merkitykselliseksi kokemat asiat:

Työpaikan vahva yhteishenki
Työympäristö, jossa voi olla oma itsensä
Oikeudenmukainen ja hyvä esihenkilö

Lue lisää

Edut työntekijälle

Tuemme työntekijöiden hyvinvointia monin eri tavoin. Ilmaiset aamu- ja iltapäiväkahvit sekä ateriaetu kuuluvat arkeemme. Meistä on myös tärkeää kiittää ja välillä yllättää henkilökuntaamme, kun sitä vähiten osataan odottaa. Liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, työmatka- ja terveysedut kuuluvat myös etuihimme, samoin säännölliset henkilöstöjuhlat. Laajennettu (sis. myös erikoislääkäri) työterveyshuoltomme on kattava ja sen piiriin kuuluvat myös keikkatyöntekijät.

Lue lisää

Näin työntekijämme meitä kuvailevat

Henkilöstötutkimus 2020

https://www.youtube.com/channel/UCHBQOGI7KBMp8-AFbDkajOg/videos

Avoimet työpaikat

LÄHIHOITAJA TAI ALAN OPISKELIJA / KESÄTYÖ

Työaika: Kokoaikainen/osa-aikainen/tuntityöläinen, 2-vuorotyö | Työn kesto: 1-3 kk | HAKU PÄÄTTYY: 31.05.2024

Haemme lähihoitajia ja alan opiskelijoita (lh ja sh) eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Meillä saat keskittyä hoitotyöhön, työpanostasi arvostetaan ja sinun viihtyvyytesi on yhtä tärkeää kuin asukkaittemme.

Lue lisää

LÄHIHOITAJA TAI ALAN OPISKELIJA / KEIKKATYÖ

Työaika: 2-vuorotyö | Työn kesto: ALLE 14 PÄIVÄÄ, KEIKKATYÖ | HAKU PÄÄTTYY: 31.12.2024

Tarjoamme monipuolista keikkatyötä lähihoitajille, alan ammattilaisille tai opiskelijoille. Työ on 2-vuorotyötä. Meillä saat keskittyä hoitotyöhön, työpanostasi arvostetaan ja sinun viihtyvyytesi on yhtä tärkeää kuin asukkaittemme.

Lue lisää

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti energiseen ja reippaaseen joukkoomme hoiva-alan ammattilaisia. Jätä avoin hakemuksesi ja olemme sinuun yhteydessä, kun sopiva paikka avautuu.

Jätä hakemus

Vapaaehtoisille

Toimintaamme voi tukea myös vapaaehtoistoiminnan muodossa. Talomme toimintaa on tukemassa tällä hetkellä noin 10 innokasta vapaaehtoista, jotka ovat aktiivisesti mukana arjessamme. Pidämme vapaaehtoisille säännöllisesti tiimipalavereja keskimäärin kerran kuukaudessa sekä järjestämme heille tarvittaessa erilaisia koulutuksia kuten hygieniakoulutusta ja EA-koulutusta. Kaikki vapaaehtoiset kuuluvat talomme ryhmävakuutuksen piiriin.

Vapaaehtoistyö Parkinmäessä on monipuolista:
Ulkoiluapua
Saattaja-apua esim. lääkäriin ja konserttiin. Vapaaehtoinen pääsee konserttiin maksutta
Keskustelutuokioita asukkaan kanssa
Pienryhmien ohjaamista: askartelukerho, keskustelupiirit, muistelutuokiot
Erilaisiin retkiin osallistumista ja avustamista
Juhlien ja tapahtumien suunnittelua ja mukana oloa

Mikäli vapaaehtoistoiminta asukkaidemme parissa kiinnostaa sinua, ilmoittaudu mukaan toimintaamme.

VAPAAEHTOISEN TIEDOT

Hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen
Avoimet työpaikat