ETT SERVICEHUS, DÄR ANSTÄLLDA TRIVS.

< Tillbaka till listan

LEDNINGENS ASSISTENT

Vi söker till vår arbetsgemenskap en initiativrik, pigg person för att sköta många olika uppgifter och därmed förstärka förvaltningen på vårt serviceboende och för att samtidigt vara med och utforma en ny arbetsbeskrivning. Till uppgifterna för ledningens assistent hör bl a vissa administrativa åligganden, publikationer i sociala medier,  styrelsens sekreterarskap, skötsel av hyresgarantier och viktiga möten med anhöriga till våra boenden, t ex i faktureringssfrågor.

Om du tycker om ordning och reda och har förmåga att lösa problem och utveckla nya verksamhetsmodeller samt om du vill att vardagen i ditt arbete ska löpa smidigt och effektivt,  är du den person som vi söker. Vi uppskattar lämplig utbildning för uppgiften, men betonar speciellt samarbetsförmåga och vilja att åta sig nya uppgifter. Vi förutsätter att du har tillräckliga digifärdigheter och att du behärskar både finska och svenska.

Vi erbjuder en god arbetsmiljö med konkurrenskraftig lön och goda anställningsförmåner. Eftersom uppgiften är ny är den till en början tidsbestämd med en möjlighet till fastanställning senare.

Vi hoppas du söker platsen snabbt! Vi besätter platsen genast då vi finner rätt person.

Tilläggsinformation: Sari Laakso | 040 124 6624 | sari.laakso@parkinmaki.fi

Fyll i informationen, välj bilagor och skicka in ansökan.
Vi besvarar alla sökande.

SÖKANDES UPPGIFTER

UTBILDNING

Fyll i din utbildning nedan.

ARBETSERFARENHET

SPRÅKKUNSKAP

Finska
Svenska
Engelska

BILAGOR

ANNAT